Stress / belastningsreaktion

Stress opstår både ved akutte men også langvarige belastninger. Mennesker med stress kan eksempelvis opleve forringet hukommelse og koncentration, søvnproblemer, kortere lunte og manglende evne til at bevare overblikket. Stressen kan medføre, at man udvikler tegn på depression, angst samt udbrændthed og går jævnligt under fællesbetegnelsen “belastningsreaktion”. 

Hvordan arbejdes der med behandling og forebyggelse af stress og andre belastningsreaktioner hos IfPS?

Hvorledes der arbejdes med den erhvervede stress-/belastningsreaktionstilstand afhænger af den bagvedliggende årsag til at stressen/belastningsreaktionen har udviklet sig, hvilket menneske du er, hvilke ressourcer du generelt og personligt har til din rådighed m.v. Selve forløbet vil således – naturligvis – blive designet til at passe til dig, din aktuelle tilstand, hvad formålet med forløbet er m.v. således at vi sammen kan opnå de bedst mulige resultater, så hurtigt det er os muligt og som medfører resultater der holder både på den korte og på den lange bane. 

Generelt vil et forløb hos mig også medføre, at der vil blive taget udgangspunkt i hvor du tilstandsmæssigt befinder dig lige nu og her, der vil med stor sandsynlighed blive arbejdet på at forbedre dine muligheder for at øge både omfang og kvalitet af din egenomsorg, der vil ved hjælp af psykologfaglige metoder søges at skabe en ændring i den del af din tænkning/dine overbevisninger/dine fortællinger om dig selv og andre, som har ført til, at du er havnet i den tilstand du befinder dig i lige nu og som muligvis også er med til at fastholde dig i den og der vil arbejdes på at skabe en adfærdsændring, hvor sådan én ændring er brugbar og/eller nødvendig. Der vil være fokus på hele det menneske du er samt de sociale sammenhænge du indgår i, således at den ønskede ændringer for alvor er noget som kan få grobund og dermed være med til at forebygge at du nogensinde igen får det på denne måde, som har ført til at du starter forløbet hos mig. Behandlingen hos mig vil således også inkludere forebyggelse mod, at du igen får det på den måde der har ført til, at du har opsøgt min assistance. 

Hvis du allerede nu ved du gerne vil starte op i et forløb hos mig inviteres du hermed til at ringe på telefon 53 57 36 15 så du kan booke din første konsultation hos mig og vi med det samme kan komme i gang med vores fælles arbejde. Hvis du fortsat er i tvivl om du ønsker at starte op hos mig eller ej, inviteres du også til at tage kontakt til mig på telefon 53 57 36 15, hvor du kan booke en gratis afklarende samtale, som er sat til at vare op til 30 minutter. Her vil du kort kunne møde mig samt høre lidt mere om hvordan jeg agter at arbejde specifikt med dine konkrete problemstillinger for herigennem at få et bedre grundlag for din beslutning, om du vil starte op i et forløb hos mig eller ej. Uanset hvor du befinder dig i processen er du hjertelig velkommen.