For privat personer

En psykolog kan være en god fagperson at have med som deltager i og vidne til ens proces, hvis man oplever forskellige psykiske lidelsestilstande og/eller har behov for at skabe forandring i ens liv.

Jeg tilbyder:

 • Individuel terapi – inklusiv eventuel rådgivning og vejledning
 • Pårørendesamtaler
 • Udviklingsforløb med fokus på at bryde mønstre og ændre livsstil/ændre den måde man behandler sig selv og/eller andre.
 • Udarbejdelse af forskellige erklæringer og psykologfaglige vurderinger.

Man kan gå hos mig hvis man:

 • selv betaler hele mit honorar.
 • har en henvisning fra læge til psykolog. (Læg mærke til, at ud over lægen der har givet dig henvisningen, er jeg også juridisk forpligtet til at vurdere, om henvisningsårsagen falder indenfor en af de kategorier, som der er blevet besluttet at tilbyde offentlig tilskud til indenfor denne ordning). Her betales ca. 60% af mit honorar af det offentlige (Regionen) og ca. 40% af honoraret skal du selv betale. For unge mellem 18 og 24 som er henvist af læge til psykolog grundet angst eller depression, betaler det offentlige (Regionen) 100% af mit honorar. Desværre er de aktuelle regler udstukket af offentlige beslutningstagere således, at det vil være meget begrænset, hvor mange af de nævnte unge som vil kunne tilbydes et forløb under disse vilkår. Dansk Psykolog Forening og samtlige psykologer med ydernummer arbejder på, at denne begrænsning fjernes.
 • har bevilling fra forsikringsselskab, der bevilger midler til forløb hos psykolog, men som ikke er med i et givent netværk såsom Prescriba eller Falck Healthcare. En bevilling fra et forsikringsselskab kan vise sig kun at dække dele af mit honorar. Er dette tilfælde skal du selv betale det mellemliggende beløb således at jeg modtager mit fulde honorar for mine ydelser.
 • har bevilling fra kommune, fagforening eller andre. En bevilling af denne karakter kan vise sig kun at dække dele af mit honorar. Er dette tilfælde skal du selv betale det mellemliggende beløb, således at jeg modtager mit fulde honorar for mine ydelser.

Ønsker du at booke din første konsultation

Hvis du allerede nu ved du gerne vil starte op i et forløb hos mig, er du hjertelig velkommen til at skrive til mig på mail@pspu.dk og oplys mig følgende:

 • har du en henvisning fra læge til psykolog, en bevilling fra eksempelvis et forsikringsselskab eller betaler du selv for hele mit honorar
 • dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din mailadresse
 • din fødselsdato

Jeg vil herefter tage kontakt til dig så snart det er mig muligt.

Den vigtige “kemi”

Hvis du ved første konsultation oplever at kemien mellem dig og mig ikke rigtig passer, så vil jeg anbefale dig at se om du kan finde en anden dygtig psykolog til at hjælpe dig. Erfaring og videnskaben har bekræftet, at for at opnå bedste effekt af et forløb, så er det centralt at kemien mellem dig og psykologen er god.

Hvis du ikke oplever fremskridt?

Hvis du efter tre konsultationer hos mig ikke oplever fremskridt i forhold til dine problemstillinger, vil det give mening at overveje, om du skal finde en anden dygtig psykolog til at hjælpe dig. Denne overvejelse bidrager jeg gerne til, fordi det vigtigste for mig er, at tjene dig og din proces, også selvom det betyder, at du vælger at gå andre veje, end at gå i et forløb hos mig.

Om psykolog Laila Thyraholm

Jeg er en privatpraktiserende psykolog, som lægger vægt på at møde alle i øjenhøjde. Du vil opleve at jeg er åben og nysgerrig overfor dig og dine udfordringer, for det er mine metoder, der skal passe til dig (og ikke omvendt). Ifølge mig, er du og jeg altid ligeværdige, og jeg arbejder motiveret med alle der går i forløb hos mig. Læs gerne mere om mig under fanen “Om Laila Thyraholm” og om de metoder jeg oftest anvender under fanen “Min metode”

Kontakt

Email: mail@pspu.dk