For privat personer

En psykolog kan være en god fagperson at have med som deltager i og vidne til ens proces, hvis man oplever forskellige psykiske lidelsestilstande og/eller har behov for at skabe forandring i ens liv.

Ud over nedenstående beskrevne, tilbyder jeg:

  • Individuel terapi – inklusiv eventuel rådgivning og vejledning
  • Pårørendesamtaler

 

Når du vælger, hvilken psykolog du vil gøre brug af, er det værd at bemærke, at den videnskabelige forskning samt psykologers mangeårige erfaringer bekræfter, at den vigtigste faktor for, at man kan opnå de bedst mulige resultater, er en god kemi mellem dig og psykologen. Den gode kemi er således vigtigere end den psykologfaglige metode, psykologen gør brug af. 

For at tilbyde dig mulighed for, at få en fornemmelse af, om kemien mellem dig og mig er god, før du eventuelt starter op i et forløb hos mig, tilbyder jeg, når min kalender tillader det, gratis intro-samtale af en varighed på 25-30 minutter. Ved en gratis intro-samtale vil jeg tilbyde en kort præsentation af hvorledes jeg arbejder. Bemærk: En gratis intro-samtale er således ikke et tilbud om gratis psykologfaglig rådgivning eller terapi. 

Kontakt

Telefon: 53 57 36 15
Email: mail@ifps.dk

ifps