For privat personer

En psykolog kan være en god fagperson at have med som deltager i og vidne til ens proces, hvis man oplever forskellige psykiske lidelsestilstande og/eller har behov for at skabe forandring i ens liv.

Jeg tilbyder:

  • Individuel terapi – inklusiv eventuel rådgivning og vejledning
  • Pårørendesamtaler
  • Udviklingsforløb med fokus på at bryde mønstre og ændre livsstil/ændre den måde man behandler sig selv og/eller andre.
  • Udarbejdelse af forskellige erklæringer og psykologfaglige vurderinger.

Man kan gå hos mig hvis man:

  • selv betaler hele mit honorar.
  • fra og med 1. januar 2022 har en henvisning fra læge til psykolog. Dette vel at mærke i lokale i Sorø, som jeg endnu ikke har den præcise adresse på.
  • har bevilling fra forsikringssselskab der bevilger midler til forløb hos psykolog, men som ikke er med i et givent netværk såsom Prescriba eller Falck Healthcare. Sådan en bevilling kan vise sig kun at dække dele af mit honorar.
  • har bevilling fra kommune

Ring og book din første konsultation

Hvis du allerede nu ved du gerne vil starte op i et forløb hos mig, er du hjertelig velkommen til at ringe til mig og booke din første konsultation. Min telefonservice sidder klar til at hjælpe dig hermed.

Hvis du ved første konsultation oplever at kemien mellem dig og mig ikke rigtig passer, så vil jeg anbefale dig at se om du kan finde en anden dygtig psykolog til at hjælpe dig. Erfaring og videnskaben har bekræftet, at for at opnå bedste effekt af et forløb er om kemien passer.

Hvis du efter tre konsultationer hos mig ikke oplever fremskridt i forhold til dine problemstillinger vil det give mening at overveje om du skal finde en anden dygtig psykolog til at hjælpe dig. Denne overvejelse bidrager jeg gerne til fordi det vigtigste for mig er at tjene dig og din proces, også selvom det betyder, at du vælger at gå andre veje, end at gå i et forløb hos mig.

Om psykolog Laila Thyraholm

Jeg er en privatpraktiserende psykolog, som lægger vægt på at møde alle i øjenhøjde. Du vil opleve at jeg er åben og nysgerrig overfor dig og dine udfordringer, for det er mine metoder, der skal passe til dig (og ikke omvendt). Ifølge mig, er du og jeg altid ligeværdige, og jeg arbejder motiveret med alle mine klienter. Læs gerne mere om mig under fanen “Om Laila Thyraholm” og om de metoder jeg oftest anvender under fanen “Min metode”

Kontakt

Telefon: 53 57 36 15
Email: mail@ifps.dk

ifps