Flinkeskolen

Skal du altid tilbyde din hjælp? Skal du altid stå til rådighed for andre? Skal du altid være i godt humør? Må du ikke kritisere andre? Skal du tilsidesætte dine egne behov? Skal du altid tale pænt til andre? Skal du altid være sød og flink? Skal du altid se det positive i andre? Skal du tage dig af andres behov og ønsker? etc. Har du det på denne måde, er du medlem af flinkeskolen. At være medlem af flinkeskolen betyder at du slider voldsomt på dine egne ressourcer og du ikke lever det liv, som du inderst inde ønsker og har behov for. Du får ikke taget vare på dine egne behov og ønsker, hvilket betyder at du på sigt kan opleve perioder med sygemelding og generelt oplever lavere livskvalitet og livsudførelse.

At melde sig ud af flinkeskolen betyder, at du skal igennem en holdningsændring. Forventningerne til dig selv, men også til andre, skal justeres og du skal begynde at prioritere dig selv. Dette kræver en ændring af din tankegang. Til dette har jeg en videnskabsbaseret “værktøjskasse” som især anvender metoder man bruger indenfor den såkaldt kognitive teoretiske og metodiske tilgang. Der vil også være behov for at se på hvad det er du gør eller ikke gør, måden du gør det på etc. Dette vil vi også have fokus på her hos mig. Ved at målsætningen også vil være, at forandringen får et dybere rodfæste, vil det være nødvendigt at arbejde med det følelsesmæssige aspekt. Dette gøres bl.a. ved en anvende højt udviklet følelsesmæssig omsorg, som vi blandt andet finder i en compassion fokuseret som kognitive mindfuldness baseret terapeutiske tilgang.

Hvis du allerede nu ved du gerne vil starte op i et forløb hos mig inviteres du hermed til at ringe, så du kan booke din første konsultation hos mig og vi med det samme kan komme i gang med vores fælles arbejde. Hvis du fortsat er i tvivl om du ønsker at starte op hos mig eller ej, inviteres du også til at tage kontakt til mig, hvor du kan booke en gratis intro-samtale, som er sat til at vare op til 30 minutter. Her vil du kort kunne møde mig samt høre lidt mere om hvordan jeg agter at arbejde specifikt med dine konkrete problemstillinger for herigennem at få et bedre grundlag for din beslutning, om du vil starte op i et forløb hos mig eller ej. Uanset hvor du befinder dig i processen er du hjertelig velkommen.

Kontakt

Telefon: 53 57 36 15
Email: mail@ifps.dk