Flinkeskolen

Skal du altid tilbyde din hjælp? Skal du altid stå til rådighed for andre? Skal du altid være i godt humør? Må du ikke kritisere andre? Skal du tilsidesætte dine egne behov? Skal du altid tale pænt til andre? Skal du altid være sød og flink? Skal du altid se det positive i andre? Skal du tage dig af andres behov og ønsker? etc. Har du det på denne måde, er du medlem af flinkeskolen. At være medlem af flinkeskolen betyder at du slider voldsomt på dine egne ressourcer og du ikke lever det liv, som du inderst inde ønsker og har behov for. Du får ikke taget vare på dine egne behov og ønsker, hvilket betyder at du på sigt kan opleve perioder med sygemelding og generelt opleve lavere livskvalitet og livsudførelse.

At melde sig ud af flinkeskolen betyder, at du skal igennem en holdningsændring og bryde mønstre. Forventningerne til dig selv, men også til andre, skal justeres og du skal begynde at prioritere dig selv. Dette kræver en ændring af din tankegang. Til dette har jeg en videnskabsbaseret “værktøjskasse” som især anvender metoder man bruger indenfor den såkaldt kognitive teoretiske og metodiske tilgang. Der vil også være behov for at se på hvad det er du gør eller ikke gør, måden du gør det på etc. Dette vil vi også have fokus på her hos mig.

Ved at målsætningen også vil være, at forandringen får et dybere rodfæste, vil det være nødvendigt at arbejde med det følelsesmæssige aspekt. Dette gøres bl.a. ved en anvende højt udviklet følelsesmæssig omsorg, som vi blandt andet finder i en compassion fokuseret som kognitive mindfuldness baseret terapeutiske tilgang.

Ring og book din første konsultation

Hvis du allerede nu ved du gerne vil starte op i et forløb hos mig, er du hjertelig velkommen til at ringe til mig og booke din første konsultation. Min telefonservice sidder klar til at hjælpe dig hermed.

Hvis du ved første konsultation oplever at kemien mellem dig og mig ikke rigtig passer, så vil jeg anbefale dig at se om du kan finde en anden dygtig psykolog til at hjælpe dig. Erfaring og videnskaben har bekræftet, at for at opnå bedste effekt af et forløb er om kemien passer.

Hvis du efter tre konsultationer hos mig ikke oplever fremskridt i forhold til dine problemstillinger vil det give mening at overveje om du skal finde en anden dygtig psykolog til at hjælpe dig. Denne overvejelse bidrager jeg gerne til fordi det vigtigste for mig er at tjene dig og din proces også selvom det betyder at du vælger at gå andre veje end at gå i et forløb hos mig.

Om psykolog Laila Thyraholm

Jeg er en privatpraktiserende psykolog, som lægger vægt på at møde alle i øjenhøjde. Du vil opleve at jeg er åben og nysgerrig overfor dig og dine udfordringer, for det er mine metoder, der skal passe til dig (og ikke omvendt). Ifølge mig, er du og jeg altid ligeværdige, og jeg arbejder motiveret med alle mennesker der giver mig muligheden herfor.

Kontakt

Telefon: 53 57 36 15
Email: mail@pspu.dk