Priser: For dig med henvisning fra læge til psykolog:

Når man har en henvisning fra læge til psykolog, medfører det en tilskudsordning fra det offentlige, således at det offentlige system betaler hele eller dele af psykologens honorar for optil 12 enkeltkonsultationer pr. henvisning. Der vil således – i langt de fleste tilfælde – være tale om, at man selv skal betale for dele af psykologens honorar. Prisen herfor er fastsat af en overenskomst, hvorfor den vil være den samme uanset hvilken psykolog indenfor ordningen, som man får en tid hos. For at man kan gøre brug af denne tilskudsordning, skal man – ud over at have en lægehenvisning – finde en psykolog, som har et såkaldt ydernummer. Jeg har et ydernummer, hvorfor jeg har mulighed for, at tilbyde psykologbehandling indenfor denne ordning.

Gældende generelt hos autoriseret psykolog Laila Thyraholm:

Det er min faglige erfaring, at det giver det bedste grundlag for forløbet og dermed også for at opnå bedst mulige resultater, hvis første konsultation er en dobbeltkonsultation. Derfor anbefaler jeg klart, at første konsultation er en dobbeltkonsultation. Det er dog ikke et krav for at starte op hos mig, at første konsultation er en dobbeltkonsultation.

Priserne reguleres to gange årligt hhv. 1. april og 1. oktober. Dette gøres uden varsel.

Denne oversigt er ikke fuldstændig, men udtryk for priserne på de oftest anvendte ydelser

Gældende generelt hos autoriseret psykolog Laila Thyraholm:

Det er min faglige erfaring, at det giver det bedste grundlag for forløbet og dermed også for at opnå bedst mulige resultater, hvis første konsultation er en dobbeltkonsultation. Derfor anbefaler jeg klart dette, hvis du på nogen måde har økonomisk mulighed for at træffe det valg. Det er dog ikke et krav for at starte op hos mig, at første konsultation er en dobbeltkonsultation.

En dobbeltkonsultation varer 90 minutter.

En enkeltkonsultation varer 45 minutter.

Din udgift ved henvisning fra læge til psykolog – henvisningskategori 1-9 + henvisningskategori 10-11, når du er ældre end 24 år:

Første konsultation, 45 minutter                             kr. 453,22

Efterfølgende konsultation, 45 minutter:                 kr. 377,92

Første konsultation, 90 minutter                             kr. 831,13

Efterfølgende konsultation, 90 minutter:                kr. 755,83

Henvisningsårsag 10-11, når du er mellem 18 og 24 år:

Honorar for konsultationer betales af Regionen og er derfor uden økonomisk omkostning for dig.

Indberetning af behandling til Sygeforsikring ”danmark”

Hvis du har tegnet en forsikring hos Sygeforsikring ”danmark” og har en henvisning fra læge til psykolog, vil du kunne få tilskud fra Sygeforsikring ”danmark”.

Sygeforsikring ”danmark” kræver, at hvis du skal have adgang til at få udbetalt dette tilskud, skal det være psykologen, der indberetter behandlingerne elektronisk.

Pr. elektronisk indberetning opkræves:                      kr. 5,00

Kontakt

Telefon: 53 57 36 15
Email: mail@pspu.dk