Udtalelser fra klienter

Laila er god til at mærke hvor meget/lidt hun kan gå til én.

Cecilie, 39 år, depression

Laila har givet mig nogle gode redskaber som jeg har kunnet bruge i min hverdag – redskaber som jeg stadig bruger her et år senere..

Bettina, 36, stress og depression

Laila er en varm og venlig person som jeg straks havde tillid til.

Mona, 42, sorg og krise.

Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Laila gav tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Laila har et stille, roligt og behageligt væsen.

Ove, 64, ubearbejdet sorg.

Da jeg første gang kom til konsultation hos Laila havde jeg ingen selvtillid og livslyst. Nu har jeg masser af livskvalitet og energi. Jeg har lært at leve i nuet og føle glæde ved livet.

Ida, 57, udbrændt og depressiv.

Mit liv har taget en positiv drejning med større tålmodighed, større selvtillid og med humør i top. Det har været guld værd. Min allervarmeste anbefaling af Laila.

Helena, 54 år, stress, krise og depression

Da jeg første gang trådte ind ad døren hos Laila mødte jeg et meget varmt og imødekommen- de menneske, hvilket betød meget for mig.

Maria, 37, sorg og krise.

Igennem vores løbende samtaler, fik jeg bearbejdet mange ting som jeg i dag kan gøre brug af, og også stadig gør.

Lone, 44, pårørende til psykiske syg.

Laila forstod at skabe en tillidsfuld atmosfære, der gjorde, at jeg fandt det nemt at komme ud med mine inderste tanker.

Pia, 32, sorg og krise.

Jeg følte mig tryg og godt tilpas hos Laila, hvad jo også gjorde, at jeg kom ind på ting, som jeg ellers aldrig ville have fortalt til andre, da jeg er en meget privat person.

Caroline, 52, social angst.

Laila så mig i øjenhøjde og fik vendt min depression om til noget positivt – rejsen til at lære mig selv at kende.

Sofie, 23, depression.

Laila har virkelig været en stor hjælp til at få mig på ret køl igen efter voldsom depression og stress. Behandlingen har også givet mig en stor indsigt i  hvor vigtigt et godt psykisk arbejdsmiljø er – ikke kun for mig men også for mine medarbejdere i mit daglige arbejde som direktør.

Hans, 54, stress og depression